Menu
 • De agenda is leeg.
 • Duo meren iets voor jou?

  Wat houdt Duomeren in?
  Duomeren is een traject waarbij er samen met jou gezocht wordt naar vrijwilligerswerk, passend bij je talenten, kwaliteiten en passies! Als je al langere tijd thuis zit zonder werk, kan dat heel vervelend zijn. Duomeren wil mensen die een extra steuntje in de rug nodig hebben de kans geven om vrijwilligerswerk te gaan doen. Wij geven daarbij ondersteuning op maat.
                                     Afbeeldingsresultaat voor bruggenbouwer
   
  Zodra je bent aangemeld, vindt er een intakegesprek plaats met de trajectbegeleider. De trajectbegeleider koppelt je aan een Sociaal Bruggenbouwer, afhankelijk van het traject. Zodra deze koppeling gemaakt is, gaat de Sociaal Bruggenbouwer met jou ontdekken of herontdekken wat je talenten, kwaliteiten en passies zijn. Deze Sociaal Bruggenbouwer doorloopt het hele traject met je. Er wordt gezocht naar vrijwilligerswerk dat bij jou past. Het traject duurt ongeveer zes maanden.

  Welke stappen zijn er in het traject?
  Het traject bestaat uit drie stappen:
  1. De eerste stap is oriënteren. Hier maak je kennis met je Bruggenbouwer en wordt er gekeken naar jouw talenten en kwaliteiten.
    
  2. Bij de tweede stap wordt er gekeken welke organisatie er bij je past en welke talenten en kwaliteiten je kunt gaan inzetten. Mogelijk kun je proefdraaien bij een organisatie.
  3. Bij de derde stap word je gekoppeld aan een passende organisatie. Er vinden dan gesprekken plaats bij een organisatie, waar je Bruggenbouwer ook bij aanwezig mag zijn. Wanneer de match geslaagd is, kan je Bruggenbouwer ook de eerste keer of keren met je meegaan. Daarna wordt het traject afgebouwd en afgerond.

  Wat levert het op?
   
   Ervaring opdoen;
   
   Structuur in het dagelijks leven;
   
   Verbreding van het netwerk;
   
   Bijdragen in de samenleving;
   
   Ontdekken van je kwaliteiten en talenten;
   
   Inzetten van je kwaliteiten en talenten;
   
   Vrijwilligerswerk vinden dat bij je past;
   
   Inspirerende ontmoetingen tussen jou en organisaties.

 • Nieuws

  Frij Stipers (vrijwilligers)  actief in De Fryske Marren voor LF 2018

  woensdag 18 november 2020
  Lees meer...

  *(Gratis) VOG vanaf 1 november 2018 in regeerakkoord

  woensdag 20 juni 2018
  Lees meer...

  Frij stiper lunchbijeenkomst 8 juni

  vrijdag 8 juni 2018
  Lees meer...