Menu
 • De agenda is leeg.
 • Leerzame avond over mantelzorg in De Bolder

  woensdag 24 januari 2018
   Mantelzorg.jpg


  "Het blijft soms een lastige materie”, stelde Niels van de Berg van Hof en Hiem  in zijn inleiding op de derde ontmoetingsavond van De Bolder in Lemmer. Samen met mantelzorgmakelaar Nienke Boekhout en mantelzorgondersteuner Francien Bekius verzorgde hij een avond over mantelzorg in het Dienstencentrum in Lemmer.
  Het was d derde ontmoetingsavond die De Bolder dit seizoen organiseerde. Gekozen was voor het onderwerp mantelzorg, een item dat heden ten dage volop in de belangstelling staat. Vaak gaat het goed met mantelzorgers, die uit volle betrokkenheid hun naaste geliefde dagelijkse zorg bieden. Maar er is ook een grote groep mantelzorgers die het moeilijk heeft en overbelast raakt. Of tegen de grens aan zit. 

  Antwoorden op alle vragen konden niet gegeven worden, daarvoor is iedere mantelzorgsituatie te verschillend. Wel werd het als zeer positief ervaren dat , naast alle praktische informatie die gegeven werd, dat de aanwezige mantelzorgers met elkaar in gesprek konden gaan om hun ervaringen te delen.

  De Bolder is een samenwerkingsverband tussen Patyna, Buurtzorg, Hof en Hiem en Punt Twa Lemmer. De volgende bijeenkomst van De Bolder staat gepland op dinsdag 27 maart. Deze avond staat het onderwerp eenzaamheid op het programma. 
 • Nieuws

  Frij Stipers (vrijwilligers)  actief in De Fryske Marren voor LF 2018

  woensdag 18 november 2020
  Lees meer...

  *(Gratis) VOG vanaf 1 november 2018 in regeerakkoord

  woensdag 20 juni 2018
  Lees meer...

  Frij stiper lunchbijeenkomst 8 juni

  vrijdag 8 juni 2018
  Lees meer...