Menu
 • Agenda

   Workshop discriminatie in je vrijwilligerswerk

  Op 23 februari 2018 om 00:00 uur
  locatie: Miks
  lees meer

  Nl Doet 09 en 10 maart. Wat doe jij?

  Op 10 maart 2018 van 09:00 tot 16:00 uur
  locatie: St Nyk, Lemmer, Balk naar Leeuwarden
  Lees meer
 • Leerzame avond over mantelzorg in De Bolder

  woensdag 24 januari 2018
   Mantelzorg.jpg


  "Het blijft soms een lastige materie”, stelde Niels van de Berg van Hof en Hiem  in zijn inleiding op de derde ontmoetingsavond van De Bolder in Lemmer. Samen met mantelzorgmakelaar Nienke Boekhout en mantelzorgondersteuner Francien Bekius verzorgde hij een avond over mantelzorg in het Dienstencentrum in Lemmer.
  Het was d derde ontmoetingsavond die De Bolder dit seizoen organiseerde. Gekozen was voor het onderwerp mantelzorg, een item dat heden ten dage volop in de belangstelling staat. Vaak gaat het goed met mantelzorgers, die uit volle betrokkenheid hun naaste geliefde dagelijkse zorg bieden. Maar er is ook een grote groep mantelzorgers die het moeilijk heeft en overbelast raakt. Of tegen de grens aan zit. 

  Antwoorden op alle vragen konden niet gegeven worden, daarvoor is iedere mantelzorgsituatie te verschillend. Wel werd het als zeer positief ervaren dat , naast alle praktische informatie die gegeven werd, dat de aanwezige mantelzorgers met elkaar in gesprek konden gaan om hun ervaringen te delen.

  De Bolder is een samenwerkingsverband tussen Patyna, Buurtzorg, Hof en Hiem en Punt Twa Lemmer. De volgende bijeenkomst van De Bolder staat gepland op dinsdag 27 maart. Deze avond staat het onderwerp eenzaamheid op het programma. 
 • Nieuws

  Nl doet 09 en 10 maart in de Fryske Marren

  donderdag 15 februari 2018
  Lees meer...

  Culturele hoofdstad  LF2018?  word ook vrijwilliger!

  donderdag 1 februari 2018
  Lees meer...

  Leerzame avond over mantelzorg in De Bolder

  woensdag 24 januari 2018
  Lees meer...