• De agenda is leeg.
 • Vrijwillige inzet

  Wil jij ook iets DOEN? Voor een ander of voor de samenleving?        
   897767.jpg

  Of u nou veel of weinig tijd heeftt, voor iedereen is passend vrijwilligerswerk te vinden. Er zijn diverse activiteiten en klussen, die meer of minder tijd vragen. Die eenmalig zijn of voor een langere tijd. Het doen van vrijwilligerswerk geeft voldoening en dat ervaren veel vrijwilligers die al actief zijn in De Fryske Marren .Er is voor iedereen wel passend vrijwilligerswerk te vinden. Zo kunt u  bijvoorbeeld aan de slag bij musea, het theater, scholen, verzorgingstehuizen, of als maatje voor iemand met een hulpvraag. Maar natuurlijk is er nog veel meer...      

  Uiteraard bepaalt u zelf hoeveel uur u wilt werken en op welke dagen.  Punt Twa  heeft een Vacaturebank met veel vacatures. Kijk eens  vrijblijvend op onze  vacaturebank  of loop tijdens openingstijden eens binnen bij onze locaties in Balk, Lemmer of Joure voor een oriĆ«nterend gesprek. U kunt zich ook inschrijven als vrijwilliger.   Medewerkers van Punt Twa nemen dan contact met u op om te kijken wat we voor je kunnen doen. 

  Als je reageert op een vacature, krijg je van ons de gegevens van de betreffende organisatie. Je kunt dan zelf contact opnemen met de organisatie. Is het gesprek goed gegaan en ga je vrijwilligerswerk doen? Dan horen wij dat graag.

  Altijd op de hoogte zijn? Volg dan onze facebookpagina   voor de leukste vacatures en evenementen voor vrijwilligers.            


   10629540_382485891898775_1011592814309727580_o.jpg


    
 • Nieuws

  De Bolder organiseert avond over (mantel)zorg in Lemmer

  donderdag 11 januari 2018
  Lees meer...

  Rond de tafel gesprek : Informatie verwerking & Autisme

  zondag 7 januari 2018
  Lees meer...

  Een koningskoppel

  donderdag 4 januari 2018
  Lees meer...