• De agenda is leeg.
 • Vrijwillige inzet

  Wil jij ook iets DOEN?..... Voor een ander of voor de samenleving?                 

  René van Aalsum (47) staat al voor het raam van zijn kamer op de uitkijk als Harry de Boer (69) aan komt fietsen. René zwaait naar hem en komt snel naar beneden. “Hé grote vriend!”, roept Harry. Het is een warme begroeting tussen de twee mannen. René heeft het syndroom van Down en woont nu zo’n twaalf jaar op Maeykehiem in het Friese Sint Nicolaasga. Vier jaar geleden werd Harry zijn vaste maatje. 

  Maeykehiem.jpg
  (Foto; Baukje Wiersma)
  Punt Twa is er voor de vrijwilliger die vrijwilligerswerk zoekt en voor de organisatie die vrijwilligers zoeken. Punt Twa organiseert  verschillende activiteiten om het vrijwilligerswerk te promoten in de Fryske Marren, geeft advies en voorlichting en verzorgt trainingen en scholing voor nog beter vrijwilligerswerk!

  Of u nou veel of weinig tijd heeft, voor iedereen is passend vrijwilligerswerk te vinden. Er zijn diverse activiteiten en klussen, die meer of minder tijd vragen. Die eenmalig zijn of voor een langere tijd. Het doen van vrijwilligerswerk geeft voldoening en dat ervaren veel vrijwilligers die al actief zijn in De Fryske Marren .Er is voor iedereen wel passend vrijwilligerswerk te vinden. Zo kunt u  bijvoorbeeld aan de slag bij musea, het theater, scholen, verzorgingstehuizen, of als maatje voor iemand met een hulpvraag. Maar natuurlijk is er nog veel meer...      

  Uiteraard bepaalt u zelf hoeveel uur u wilt werken en op welke dagen.  Punt Twa  heeft een Vacaturebank met veel vacatures. Kijk eens  vrijblijvend op onze  vacaturebank  of loop tijdens openingstijden eens binnen bij onze locaties in Balk, Lemmer of Joure voor een oriënterend gesprek. U kunt zich ook inschrijven als vrijwilliger.   Medewerkers van Punt Twa nemen dan contact met u op om te kijken wat we voor je kunnen doen. 

  Als je reageert op een vacature, krijg je van ons de gegevens van de betreffende organisatie. Je kunt dan zelf contact opnemen met de organisatie. Is het gesprek goed gegaan en ga je vrijwilligerswerk doen? Dan horen wij dat graag.

  Altijd op de hoogte zijn? Volg dan onze facebookpagina   voor de leukste vacatures en evenementen voor vrijwilligers.              

   10629540_382485891898775_1011592814309727580_o.jpg


    
 • Nieuws

  Hulp bij aanvragen kwijtschelding en/of aangifte belasting?

  maandag 18 februari 2019
  Lees meer...

  Frij Stipers (vrijwilligers)  actief in De Fryske Marren voor LF 2018

  zondag 18 november 2018
  Lees meer...

  *(Gratis) VOG vanaf 1 november 2018 in regeerakkoord

  woensdag 20 juni 2018
  Lees meer...