Menu
 • Agenda

  BASISCURSUS SOCIALE ZEKERHEID  (2e bijeenkomst)

  Op 22 november 2018 van 09:30 tot 12:00 uur
  locatie: 't Haske Joure
  Vanuit het samenwerkingsverband in De Fryske Marren, bestaande...

  BASISCURSUS SOCIALE ZEKERHEID (3e bijeenkomst)

  Op 6 december 2018 van 09:30 tot 12:30 uur
  locatie: 't Haske Joure
  Vanuit het samenwerkingsverband in De Fryske Marren, bestaande uit Versus...

  Nationale Vrijwilligersdag 2018

  Op 7 december 2018
  locatie:
  Vrijwilligers Bedankt! Nationale Vrijwilligersdag...
 • Vrijwilligers Treffen 2018 

  Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). Privacyrechten van klanten of gebruikers worden met de nieuwe wet versterkt en uitgebreid. De De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt niet meer.
  Deze nieuwe privacywetgeving is er voor alle stichtingen, verenigingen en andere organisaties die persoonsgegevens van deelnemers vastleggen.  Vrijwel iedereen heeft er dus mee te maken. Alleen al door het versturen van een (digitale) nieuwsbrief, het vastleggen van contactgegevens van deelnemers (zoals adres, e-mailadres of telefoonnummers), of door het plaatsen van een foto op de website.

  Misschien is uw organisatie, stichting of vereniging er nog net niet helemaal klaar voor de nieuwe wet. Of heeft u vragen hoe aan de wet te voldoen. Neem dan deel aan de workshop Privacywetgeving die Punt Twa organiseert voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in De Fryske Marren. Kom er achter wat u (nog) moet doen om geheel privacy-proof te zijn!
  De workshop wordt gegeven op donderdagochtend 6 december a.s. in het Woudagemaal te Lemmer. Aanvang is 9.30 uur, deelname is gratis. Na de workshop wordt de deelnemers een rondleiding door het Woudagemaal aangeboden. Van nabij is te bezichtigen hoe dit grootste stoomgemaal ter wereld werkt.

  Als afsluiting van deze ochtend is er een gezamenlijke lunch.

  Belangstellenden kunnen zich alleen aanmelden via de link op de website punttwa.nl (zie onder). Graag per persoon aanmelden en niet in groepen. Wees er snel bij, want vol is vol.

  >> Klik hier voor het aanmeldingsformulier

 • Nieuws

  Frij Stipers (vrijwilligers)  actief in De Fryske Marren voor LF 2018

  woensdag 18 november 2020
  Lees meer...

  *(Gratis) VOG vanaf 1 november 2018 in regeerakkoord

  woensdag 20 juni 2018
  Lees meer...

  Frij stiper lunchbijeenkomst 8 juni

  vrijdag 8 juni 2018
  Lees meer...